Filter
BBQ houtchip olijf 3KG
BBQ Chips - Olijf - Prijs is incl. verzendkosten.Bent je op zoek naar een alternatief voor kolen? Iets dat een meer speciaal tintje aan uw eten kan geven? Wat je zoekt is; Legua Olijf BBQ chips. BBQ Chips combineert houtskool met rookhout; de voordelen van kolen gecombineerd met de aroma’s en smaak van rookhout. De BBQ chips van Legua hebben de EUROBRICO INNOVATIEPRIJS 2018 gewonnen. Deze prijs is een erkenning die rekening houdt met elementen zoals bruikbaarheid, verpakking, nieuwheid, enz. Gebruiksaanwijzing; Groepeer de inhoud van de zak in een piramidevorm. Voeg een houtwokkel toe. Wacht ongeveer 20 minuten en begin met het grillen van het voedsel. Perfect bij: Rood vlees, wildvlees, vette vis, met allerlei soorten groenten.

€ 15,40*
Nieuw
Hoes
Hoes voor de DTBgrillHoes voor de Waterbestendige beschermhoezen op maat Premium coating. Wij gebruiken voor onze beschermhoezen een premium PU coating, de coating is van groot belang voor de waterdichtheid en levensduur van de beschermhoes.  

€ 130,00*
Rook Chunks Eiken
Rookchunks Steeneik - zak 2,5 kg Steeneik rookchunks zijn stukjes hout afkomstig van het snoeien van steeneik bomen. Het zijn gedroogde stukken hout in zakken van ongeveer 2,5 kg. Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken! Gooi een of meerdere chunks droog in de houtskool en laat het rustig een paar uur roken. Aanbevolen bij: vette vis, rood vlees Duurzaam geproduceerd product van snoeihout uit de Spaanse bossen.

€ 15,50*
Tip!
T-shirt
Uniek T-shirt van de DTBgrill 100% katoen,Geef uw maat door bij de bestelling

€ 35,00*
T-shirt
Uniek T-shirt DTbgrill, geef je maat en kleur door bij de bestelling en we zorgen ervoor dat het goed komt.

€ 35,00*
T-shirt
Uniek T-shirt van de DTBgrill 100% katoen,Geef uw maat door bij de bestelling

€ 35,00*